نشست رئیس، معاونین و اعضای هیات علمی دانشکده پیراپزشکی با ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان
دانشکده پیارپزشکی سرخه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ روز یکشنبه 21 فروردین ماه سال جاری، نشست هم اندیشی پیرامون بررسی مسائل آموزشی، رفاهی، دانشجویی و... دانشکده پیراپزشکی دانشگاه مستقر در شهرستان سرخه با حضور دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که دکتر حجازی رئیس، معاونین و اعضای هیات علمی دانشکده پیراپزشکی حضور داشتند، رئیس دانشکده پیراپزشکی گزارشی از اقدامات انجام شده، عملکرد، اهم فعالیت ها و برنامه های آتی این دانشکده را ارائه نمود.

دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیان نمود: یکی از نکات مهمی که اساتید دانشگاه باید روی آن تمرکز کنند بیانیه گام دوم انقلاب است که در این بیانیه بحث علم و پژوهش از مهم‌ترین نکات است. هر کس در هر شغلی باید دنبال علم برود اما مسئولیت اساتید دانشگاه در تحقق نکات علمی بیانیه گام دوم انقلاب سنگین‌تر است.

ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: مثال دانشگاه مانند یک خودرو است که تنها سالم بودن موتور آن نمی‌تواند آن را به حرکت در آورد و تمام قسمت‌های آن همه باید سالم بوده و هماهنگ با هم کار کند تا خودرو بتواند جلو برود. در دانشگاه نیز تمام اعضای مجموعه دانشگاه باید کار خود را به درستی انجام دهند تا دانشگاه رو به جلو حرکت کند.

وی تاکید کرد: باید با تمام توان بکوشیم که دانشجویان عزیز بیش از پیش از نظر دریافت خدمات رفاهی، ورزشی، خوابگاهی و... در محیط امن بدون دغدغه تحصیل کنند.

در ادامه حاضرین در جلسه پیرامون مسائل آموزشی، رفاهی، دانشجویی و... دانشکده پیراپزشکی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

لینک کوتاه خبر :
آقای کوچ پی ده
خبرنگار

آقای کوچ پی ده

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *