سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

دانشگاه علوم پزشکی سمنان
دانشکده پیراپزشکی

سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به دو شکل فیزیکی در محل مصلی تهران و مجازی در سایت نمایشگاه به نشانی  https://tibf.ir از تاریخ 21 اردیبهشت لغایت 31 اردیبهشت 1401 برگزار می‌شود.

ثبت‌نام برای دریافت بن اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی، طلاب و دانشجویان سراسر کشور ویژه بخش مجازی سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از پنج‌شنبه (هشتم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱) آغاز شده است.

اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب می‌توانند با مراجعه به سایت نمایشگاه نسبت به دریافت بن اعتباری خرید کتاب اقدام نمایند.

گفتنی است؛ سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب ۳۵۰ هزار تومان است که از این مقدار ۵۷ درصد، معادل دویست‌ هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب بوده و ۴۳ درصد معادل ۱۵۰ هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است.

همچنین سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی ۶۰۰ هزار تومان است که از این مقدار ۵۰ درصد معادل ۳۰۰ هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و ۵۰ درصد معادل ۳۰۰ هزار تومان نیز برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

لازم به ذکر است یارانه اعتباری خرید کتاب(بن کتاب) صرفا در بخش مجازی سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قابل استفاده است.

لینک کوتاه خبر :
آقای کوچ پی ده
خبرنگار

آقای کوچ پی ده

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *