اطلاعیه مربوط به متقاضیان مهمانی و انتقال در دانشگاه علوم پزشکی سمنان - در نیمسا ل اول سال تحصیلی 1402-401

دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان
دانشکده پیراپزشکی سرخه

با سلام و آرزوی موفقیت

متقاضیان گرامی، با توجه به راه اندازی " سامانه مهمان و انتقال دانشگاههای علوم پزشکی وزارت متبوع" فرایند ثبت نام پذیرش مهمانی وانتقال درنیمسال اول1402-1401 بشرح ذیل می باشد:

- کلیه دانشجویان که در نیمسال اول سال تحصیلی1402-1401 متقاضی مهمانی ویا انتقال می باشند می بایستی از تاریح 20 / 1 / 1401 لغایت 30 / 1 / 1401 به آدرس زیر مراجعه و ثبت نام نمایند.

سامانه ثبت درخواست مهمانی http://Guest.behdasht.gov.ir

سامانه ثبت درخواست انتقال http://Transmission.behdasht.gov.ir

-صرفاً درخواست داوطلبانی بررسی خواهد شد که دربازه های زمانی اعلام شده درمورد اسکن کلیه اطلاعات وتکمیل مدارک مورد نیاز دانشگاه مبدا و مقصد اقدام نموده ودرنهایت نظریه کارشناس دانشگاه مقصد مبنی بر" تکمیل مدارک " را دریافت نمایند.

- اصل مدارک و مستندات به همراه موافقت دانشگاه مبدا می بایست تا زمان اعلام نتایج کمیسیون نزد متقاضی بماند و از ارسال اصل مدارک به این دانشگاه خودداری نمایند.

- درخواستهایی که کامل نباشد جهت رفع نواقص به دانشجو عودت می گردد، در صورت عدم تکمیل مورد بررسی قرار نخواهد گرفت. پس از پایان زمان ثبت نام هیچگونه درخواستی پذیرفته نمی گردد.

-هیچ درخواستی خارج از سامانه مهمانی ویا انتقال بررسی نخواهد شد.

قابل توجه دانشجویان متقاضی  میهمان ،انتقال ،تغییر رشته توام باانتقال به این دانشگاه

به اطلاع می رساند :   فقط در ظرفیت پردیس ومازاد ،با اخذ شهریه امکان پذیر می باشد

مدارک مورد لزوم جهت متقاضیان مهمانی وانتقال

اسکن مدارک و مستندات مربوط به دلایل دانشجو برای درخواست میهمانی (بیماری،ازدواج، کفالت و.....

اسکن کارت دانشجویی  متقاضی

تذکرات مهم :

در پایان به کلیه دانشجویان متقاضی توصیه می شود فقط در صورت احراز شرایط فوق الذکر نسبت به ثبت نام در سایت اقدام نمایند. در ضمن با توجه به شرایط موجود در زمان پاندمی کرونا  پذیرش دانشجویان رشته دندنپزشکی ،میهمان آانتقال وتغییر رشته در نیمسال اول 1402-1401در این دانشکده غیر قابل اجرا می باشد.

کلیه متقاضیان می توانند نتایج تصمیمات کمیسیون دانشگاه را 1 / 5 / 1401درسامانه رویت نمایند. ضمنا" شایسته است از مراجعه حضوری به دانشگاه جدا" خودداری نمایند.

ضمنا به اطلاع می رساند باتوجه به ممنوعیت انتقال دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی ،تصمیم گیری در خصوص انتقال این دسته از دانشجویان طبق روال سنوات گذشته در کمسیون موارد خاص انتقال دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصص (PhD )انجام خواهد شد.

جدول زمانبندی رسیدگی به درخواستهای مهمانی وانتقال درنیمسال دوم 1402-1401بشرح ذیل می باشد:

مهلت ثبت نام دانشجویان در سامانه دانشگاه مبدا وبارگذاری مدارک لازم

شنبه 20 فروردین ماه تا شنبه 31 اردیبهشت ماه 1401

بررسی مدارک واعلام نقص توسط دانشگاه مبدا وویرایش توسط دانشجو

یکشنبه 1 خردادماه تاپنجشنبه 12 خردادماه  1401

اتمام فرصت ویرایش دانشجویان ورسیدگی واعلام نتیجه توسط دانشگاه مبدا

دوشنبه 16 خردادماه تا پنجشنبه16 تیرماه 1401

بررسی مدارک واعلام نقص توسط دانشگاه مقصد وویرایش توسط دانشجو

شنبه 18 تیرماه تا پنجشنبه 20 تیرماه 1401

اتمام فرصت ویرایش دانشجویان ورسیدگی واعلام نتیجه توسط دانشگاه مقصد

شنبه 1 مرداد ماه تا شنبه  31  مردادماه 1401

لینک کوتاه خبر :